Haber

Körfez´i Birlikte Güzelleştiriyoruz

Orjinal Resim

Körfez’i Birlikte Güzelleştiriyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanı ile meclis üyelerini hizmete açılan Yarımca sahilindeki Nazende Restoran ve Kafe’de ağırladı. Tesisi gezdiren Başkan Söğüt, “Burasını birlikte ilçemize kazandırdık” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi partilerin ilçe başkanlarını ve meclis üyelerini Yarımca sahilinde hayata geçirilen Nazende Restoran ve Kafe’de ağırladı. Programa; Başkan Şener Söğüt ve Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve meclis üyeleri katıldı.
 

NAZENDE HİZMETE BAŞLADI

Programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Seçim döneminde de göreve geldiğimizde de bölge halkımızın burada bir sosyal tesis için bizlerden talebi vardı. Burası için hemen çalışma başlattık. Çünkü gerçekten böyle bir tesise bölgenin ihtiyacı vardı. Meclis üyelerimizle birlikte buranın hayata geçirilmesi için tüm adımları attık. Bugün de burada Nazende Restoran ve Kafe’de sizleri ağırlıyoruz.
 

BİRLİKTE HAYATA GEÇİRİYORUZ

Güzel projeleri Körfez’e birlikte kazandıracağız, ilçemizi birlikte güzelleştireceğiz. Söylediğimiz bir söz var; Birlikte Körfeziz. Gerçekten de öyle. Sosyal tesislerimizin ismini Nazende olarak değiştirdik. Modern bir görünüme kavuşturduk. Çünkü halkımız en iyisini hak ediyor. Kirazlıyalı bölgesinde de tesisimizi açtık ve güzel geri dönüşler alıyoruz.
 

VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ VARDI

Vatandaşlarımızın yapılan hizmetten dolayı mutlu olduğunu görmek bizleri daha motive ediyor. Tütünçiftlik sahilinde de tadilat çalışmalarımız devam ediyor. Orayı da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız ve Nazende Restoran ve Kafe’yi orada da tam kapasitesi ile hizmete alacağız. Bu akşam davetimize icabet ederek buraya geldiğiniz için de teşekkür ediyorum” dedi.
 

İLÇE BAŞKANLARI DA KATILDI

Başkan Şener Söğüt’ün ardından ilçe başkanları da kısa birer konuşma gerçekleştirdi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Böyle güzel bir tesisi hayata geçirdiği için Başkanımız Şener Söğüt’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten her detayı ince düşünülmüş ve Körfez’e yakışan bir tesis hayata geçmiş” dedi. Daha sonra İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm söz aldı.

 

BAŞKAN SÖĞÜT TESİSİ GEZDİRDİ

Sürüm, “Yapılan işten dolayı gerçekten tebrik etmek istiyorum. Güzel olan, bölgeye fayda sağlayan her projede desteğimizi vereceğiz” dedi. MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu da tesisin oldukça güzel olduğunu belirterek, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" dedi. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız da güzel bir tesisin hayata geçtiğini belirterek, “Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Söğüt meclis üyelerine tesisi gezdirirken, çay eşliğinde sohbet gerçekleştirildi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler