Haber

Körfez Asfalt Ekipleri İlimtepe´de

Orjinal Resim

Körfez Asfalt Ekipleri İlimtepe’de

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler İlimtepe bölgesinde mesire alanı yolunu ve İlimtepe Kültür Merkezi çevresinde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından planlanan program dâhilinde şehir genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak İlimtepe bölgesindeydi. Mesire alanına inen yolda çalışma yürüten ekipleri, 300 metrelik yolda asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Özellikle yaz aylarında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yolda yapılan çalışma ile ulaşım daha konforlu hale getirildi. Ekipler daha sonra tamamlanan ve esnafların taşınmaya başladığı İlimtepe Kültür Merkezi’nin çevresinde de asfalt çalışması gerçekleştirdi. Eksik görülen noktalar ekipler tarafından asfaltlandı.

300 METRELİK YOL ASFALTLANDI

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Program dâhilinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz İlimtepe bölgesinde kötü durumda olan mesire alanına inen yolda yenileme çalışması gerçekleştirdik. Toplam 300 metrelik alandaki yolu yeniledik” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler