Tesisler Yeni Normal Hayata Hazırlanıyor

Tesisler Yeni Normal Hayata Hazırlanıyor
Körfez Belediyesi bünyesinde bulunan ve Spor Akademileri içerisinde yer alan halı sahalar, hijyen ve temizlik işlemlerinin yapılmasıyla bugün itibari ile hizmet vermeye başladı.
Spora ve sporcuya verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren Körfez Belediyesi, yeni normal hayata geçilmesinin ardından spor akademilerinde de çeşitli düzenlemeler gerçekleştirdi. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, sportif faaliyetlerin yapıldığı halı sahalarda gerekli önlemlerin alınmasının ardından hizmet vermeye başladı.
TEMİZLENDİ, DEZENFEKTE EDİLDİ
Görevli personeller tarafından tüm tesisler baştan aşağıya yıkandı, temizlendi ve dezenfekte edildi. Salgın ile mücadele büyük bir özveri ile çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi, spor tesisleri içerisinde gerekli hijyen önlemlerinin alındığı kayıt etti.