Körfez´de Kurban Pazar Alanı Temizlendi

Körfez’de Kurban Pazar Alanı Temizlendi
Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiren Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi’nde kurulan kurban pazarı yerini temizledi.

İlimtepe Bölgesi’nde şehirden uzakta ve geniş bir alan üzerine kurulan kurban pazarı, vatandaşları memnun etti. Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazar yerini temizledi. Koronavirüs’e karşı gerekli önlemlerin alındığı alanda, çevreye bilinçsizce atılan atıklar da tek tek toplandı.

KİREÇLENDİ

Hijyenik temizlik çalışmasını tamamlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ardından, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kullanılan tüm alanlara kireç serpildi ve bölge ilaçlandı.