Başkan Söğüt, "Uyarmaya, Denetime Devam Edeceğiz"

Başkan Söğüt, “Uyarmaya, Denetime Devam Edeceğiz”

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte Körfez genelindeki ‘koronavirüs’ denetimlerine katılan Başkan Şener Söğüt, “Biz uyarmaya, denetim yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Aydın, Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi Körfez’de de düzenlenen pandemi süreciyle ilgili yapılan denetimlere katıldı. Esnafları ziyaret eden heyet, maske, mesafe ve temizlik konusunda dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

MASKE, MESAFE, TEMİZLİK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de “Biz uyarmaya, denetim yapmaya devam edeceğiz” diyerek, “Körfez’de kamu kurumları olarak pandemi süreci boyunca güzel bir birliktelik içinde çalışmalarımızı yürüttük. Körfezli hemşehrilerimiz de bu süreç boyunca kurallara uydu. Şu an ülke genelinde bir artış var. İlk günlerdeki gibi tedbiri üst seviyede tutmalıyız. Maske, mesafe ve temizlik vazgeçilmezlerimiz olmalı” dedi.