Haber

PUBG Turnuvasında Ödüller Verildi

Orjinal Resim

PUBG Turnuvasında Ödüller Verildi
Körfez Belediyesi tarafından 12-25 yaş arası gençler için 28 Temmuz’da düzenlenen PUBG Mobile turnuvasında kazananlar belli oldu. Turnuva’da başarı sağlayan gençler ödüllerini, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ten aldı.

Körfez’li gençler için PUBG Mobile turnuvası düzenleneceğini ve gençlerin taleplerini önemsediklerini belirten Başkan Söğüt, sözünü tuttu.  Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliği ile PUBG Mobile turnuvası düzenlendi. Kazanan takımlar, ödüllerine kavuştu.

TAKIMLAR HALİNDE YARIŞTILAR
Turnuva kapsamında toplamda 3 maç yapıldı, bu 3 maçın sonunda ilk sırada olan takım, takım sayısı kadar puan aldı. Körfez’de ikamet etme şartı taşıyan ve 4’er kişiden oluşan takımlar, PUBG turnuvasında tüm hünerlerini sergiledi.  Sosyal medya hesapları üzerinden de canlı olarak yayınlanan turnuvada, birinciliği göğüsleyen takım Sa Team olurken, ikinci takım Air Team ve üçüncü takım Sov Team oldu.

BAŞKAN SÖĞÜT GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
PUBG mobile turnuvasında başarılı olan gençlerle bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kendi gruplarınızla ve arkadaşlarınızla oynadığınız Pubg mobile oyununu Körfez ölçeğinde, güzel bir yarış havasında, kardeşlik, dostluk havasında bir organizasyona dönüştürmek istedik. Daha önce 19 Mayıs’ta LOL turnası yapmıştık, şimdi ise Pubg mobile turnuvasını düzenledik. Sizlerde bu turnuvada başarı elde ettiniz.  Hepinizi tebrik ediyorum, kutluyorum” dedi.

SİZLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ
Körfezli gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Söğüt, “ Kıymetli genç kardeşlerim, sizler bizim için, toplumuz, kentimiz, ülkemiz ve geleceğimiz için önemlisiniz. Bizler istiyoruz ki, genç kardeşlerimiz daha başarılı, daha donanımlı ve milli-manevi değerlerine sahip çıkan gençler olsun. Bu anlamda, bu tür organizasyonlarımızı arttırarak, sizlerinde fikirleriyle hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra turnuvada başarılı olan takımlara ödüllerini takdim etti.
Ayrıca programa, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’da katıldı.
 

ÖDÜLLER
Birinci Takım: PUBG Oyun Konsolu (3in-1 klavye Mouse bağlayıcı)
İkinci Takım: İOS-Android telefon gamepad oyun konsolu
Üçüncü Takım: Powerbank
 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler