Viyadük Altı ´Işıl Işıl´ Oldu

Viyadük Altı ‘Işıl Işıl’ Oldu

Körfez Belediyesi, Körfez’in görsel güzelliğini arttırmak adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında; estetiğe uygun aydınlatma elemanları ve özel ışık tasarımlarıyla Tütünçiftlik viyadük altını  ‘ışıl ışıl’ hale getirdi.

GÖRSEL ZENGİNLİK KAZANDIRDI
Ağadere Caddesi’nde yürütülen ışıklandırma çalışmalarının ardından, Tütünçiftlik viyadük altına da el atan ekipler, özel aydınlatmalar kullanarak bölgenin adeta çehresini değiştirdi. Vatandaşların alışverişlerini, günlük ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra dinlendikleri viyadük altı, ışıl ışıl görüntüsü ile vatandaşlardan tam not aldı.

VATANDAŞ MEMNUN

Körfez’de yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını sosyal medya aracılığı ile ileten vatandaşlar,  hem Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e hem de belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.