Hayatı Kolaylaştırmak İçin Çalışıyoruz

Hayatı Kolaylaştırmak İçin Çalışıyoruz

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talepleri sonrasında İlimtepe bölgesinde camiye ulaşımı kolay hale getirecek bölgede merdiven ve korkuluk çalışması gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler sonrasında ilçe genelinde küçük dokunuşlarla onların hayatını kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştiriyor. İlimtepe bölgesinde de camiye ulaşım noktasındaki yolda özellikle yaşlıların yokuşu daha rahat çıkabilmesi adına korkuluk çalışması gerçekleştirildi.

VATANDAŞ MEMNUN

Vatandaşların talebi sonrasında hemen çalışma için startı veren ekipler, 1 gün içinde çalışmayı tamamlayarak korlulukları kullanabilir hale getirdi. Bölgedeki vatandaşlar ise kısa sürede taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.