Boş Alanlar Güzelleştiriliyor

Boş Alanlar Güzelleştiriliyor

Körfez Belediyesi, Başkan Şener Söğüt’ün talimatları sonrasında ilçedeki boş arsaları yeşillendiriyor ve ihtiyaç doğrultusunda çocuklar için park alanları da oluşturarak görsel güzellik katıyor. Bu kapsamda da daha önce Hacı Osman Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk meclisi öncesinde bölgede incelemede bulunan Başkan Şener Söğüt, Nihal Atsız Sokak girişindeki boş arsada çalışma yapılması talimatı vermişti.

ÇOCUKLAR İÇİN PARK

Yarımca’dan İlimtepe’ye çıkan yolda hemen köprü sonrası sol tarafta oluşan kötü görüntüyü gidermek adına Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Bir hafta önce başlatılan çalışma sonrasında bölge çimlendirilerek ağaçlandırıldı. Ayrıca çocuklar içinde bölgeye oyun grubu koyuldu.