Denli, "Sağlığımızı Elimizle Riske Atmayalım"

Denli, “Sağlığımızı Elimizle Riske Atmayalım”

Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, belediye hizmet binasında tek tek birimler dolaştı, maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulunarak, “Bu süreci birlikte atlatacağız. Bizler bu konuda örnek olmalıyız” dedi.

Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, belediye hizmet binası içerisinde tek tek birimleri dolaşarak maske, mesafe ve temizlik noktasında personele uyarılarda bulundu. Ana hizmet binasında gerçekleştirilen denetimler kapsamında işi sıkı tutacaklarını belirten Başkan Vekili Faruk Denli, “Personelimiz bu konuda oldukça duyarlı. Bu duyarlılığı korona ile mücadele süresince tam şekilde göstermeliyiz” dedi.

TAVİZ VERMEMELİYİZ

Salgınla mücadelede temizlik, maske ve mesafenin önemli olduğunu belirten Başkan Vekili Faruk Denli, “Aylardır koronavirüs ile ilk günden itibaren tüm ilçe genelinde mücadele veriyoruz. Asla bu konuda taviz vermememiz gerekiyor. Koronavirüse karşı bizim gücümüz kurallara uymakta saklı. 7’den 70’e kurallara uymazsak göremediğimiz virüsten korunmamız mümkün olmaz.

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Şüphesiz, en değerli varlığımız sağlığımız. Sağlığımızı korumamız için birlikte mücadele vermekten başka çaremiz yok. O nedenle personelimizin ve vatandaşlarımızın özellikle maske, mesafe ve temizlik kuralına uyması gerekiyor. Bu bağlamda denetimlerimizi gerçekleştiriyor, kurallara uymayan arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı uyarıyoruz” dedi.