Başkan Şener Söğüt, "Sağlık Durumum İyi"

Başkan Şener Söğüt, “Sağlık Durumum İyi”

Kovid-19 testi pozitif çıktıktan sonra evinde tedavisi devam eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı, “Sağlık durumum iyi. Pazartesi günü itibari ile görevimin başında olacağım” dedi.

Kovid-19 testi pozitif çıktıktan sonra evinde tedavisi devam eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. Sağlık durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Şener Söğüt, “Evimde tedavim devam ediyor. Çok şükür sağlık durumum iyi” dedi.

DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Başkan Söğüt, “Bildiğiniz üzere Kovid-19 testim pozitif çıktıktan sonra hem tedavi sürecimi hem de istirahatimi evimde gerçekleştiriyorum. Şu an genel sağlık durumum iyi. Sağlık ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde sağlık durumum iyi.

PAZARTESİ GÖREVE BAŞLAYACAĞIM

Bu süreçte bizi arayan soran herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah önümüzdeki Pazartesi günü itibari ile görevimin başında olacağımı buradan sizlere bildirmek istiyorum. Kovid-19 vakalarının arttığı bugünlerde hepimizin kurallara daha sık bir şekilde uyarak bu sıkıntıları geride bırakacağına inanıyorum.”