Körfez Zabıtası Denetimleri Sıklaştırdı

Körfez Zabıtası Denetimleri Sıklaştırdı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki hijyen ve ruhsat denetimleri dışında polis ekipleri ile birlikte yolu taşımacılığı ve kahvehanelerde de maske ve mesafe denetimlerini sürdürüyor.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki hijyen ve ruhsat denetimlerini sürdürüyor. Belirlenen program çerçevesinde rutin olarak iş yerleri denetimlerini sürdüren Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen, ruhsat ve uyulması gereken kurallar çerçevesinde denetimlerini gerçekleştiriyor ve gerekli uyarılarda bulunuyor.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Ekipler ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan denetimler kapsamında yolcu minibüslerinde ve kahvehanelerde de gerekli denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.