Konforlu ve Rahat Ulaşım İçin Çalışıyoruz

Konforlu ve Rahat Ulaşım İçin Çalışıyoruz
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke sahiline ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, “Hereke sahiline girişte yaşanan trafik sorununu çözmek adına gerekli adımları kısa sürede atacağız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke sahiline ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt ile Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir’in de katıldığı incelemelerde, özellikle hafta sonları sahile girişte yaşanan trafik problemini ortadan kaldırmak adına yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

YERİNDE İNCELEME YAPTI

Körfez’de her bölgeye konforlu ve rahat ulaşımı sağlamak adına adımlar attıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Hereke sahiline batı girişte özellikle hafta sonları bir trafik sıkıntısı yaşanıyordu. Demiryolu ile stat arasında sıkışan bir alan. Bu bölge için neler yapabiliriz bunu değerlendiriyoruz.

GEREKLİ ADIMLARI ATIYORUZ

Gerekli adımları kısa süre içerisinde atacağız ve yolun genişletilmesi için çalışmalara başlayacağız. Ayrıca bölgedeki otopark alanını da genişleteceğiz. Tüm ilçe genelinde olduğu gibi sahil şeridi boyunca da deforme olan yerleri yenilemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.