Körfez İçin Sanatsal Projeler Konuşuldu

Körfez İçin Sanatsal Projeler Konuşuldu

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Osman Yurt ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Süreyya Temel’i ziyaret etti.

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Osman Yurt ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Süreyya Temel’i ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti. Prof. Temel de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti” dedi.

İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, kurumlar arası dayanışma ve iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca gelecekte Körfez’de yapılması planlanan sanatsal projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Osman Yurt, “Kurumlar arasındaki iş birliklerini daha da güçlendireceğiz” dedi.