"Kent İçin En İyi Adımı Sizlerle Birlikte Atacağız"

“Kent İçin En İyi Adımı Sizlerle Birlikte Atacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe, Yukarı Hereke ve Kışladüzü’nde incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, vatandaşlarla sohbetinde; “Kent için en iyi adımı sizlerle birlikte atacağız” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe, Yukarı Hereke ve Kışladüzü’nde incelemelerde bulundu. En son yaşanan yağışlar nedeniyle zarar gören alanlarda da incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Kentin birçok noktasında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından düzenleme çalışmalarını başlattık. Sorunları da yerinde görerek hızlı çözümler üretiyoruz” dedi.

HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ
Körfez Belediye Başkan Şener Söğüt, bir yandan şehri geleceğe taşıyacak projelere imza atarken bir taraftan da kentin mevcuttaki sorunlarını da tek tek çözdükleri belirterek, “Bunları da oturduğumuz yerden değil, sorunları yerinde görerek hızlıca çözüm üreterek ortadan kaldırıyoruz.

BİRLİKTE BELİRLİYORUZ
Göreve gelirken de ‘ortak akıl’ demiştik. Bu kapsamda 9 mahallemizde halk meclislerimizi gerçekleştirdik. Gerçekten güzel sonuçlar elde ediyoruz. Sorunları yerinde görerek, vatandaşlarımızın taleplerini onlardan dinleyerek hemen çözüm yollarını üreterek, yol haritamızı buna göre şekillendiriyoruz” dedi.