Haber

Başkan Söğüt, Barbaros´u karış karış gezdi

Orjinal Resim

Halk Meclisi kapsamında Barbaros Mahallesi’ni karış karış gezen Başkan Şener Söğüt, “Göreve gelirken, halkımızla iç içe olacağız, sorunları yerinde göreceğiz dedik. İşte sözümüzün arkasındayız, söz sizde. Siz isteyeceksiniz, makul bir istekse bizler yapacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, halk meclisi toplantıları kapsamında son olarak Barbaros Mahallesi’ndeydi. Pandemi dolayısıyla vatandaşlarla kapalı bir ortamda bir araya gelemeyen Başkan Şener Söğüt, bu yüzden sabah erken saatlerden itibaren mahalleyi karış karış gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini sordu. Hem vatandaşların dediği noktaları hem de Barbaros Mahallesi Muhtarı’nın not aldığı alanları gezdi.

MAHALLE MUHTARIYLA BİRLİKTE

Başkan Söğüt’e ziyaretlerde Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, İSU Körfez Şube Müdürü Alper Engin, MHP Meclis Üyesi Volkan Özmen, Barbaros Mahalle Muhtarı Lale Mutlu ve birim müdürleri katıldı. Başkan Söğüt, sabah saat 10.00’da başlayan programda ilk olarak muhtarlık binasına geçti ve burada Muhtar Lale Mutlu ile kısa bir değerlendirmede bulundu.

7 SAAT BOYUNCA SAHAYI GEZDİ

Değerlendirme sonrasında akşam saat 17.00’ye kadar tam 7 saat boyunca mahalle içerisindeki problemli noktaları dolaşan Başkan Şener Söğüt, esnaf ziyaretlerinde de bulundu, vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbetinde ‘Eğer yapabileceğimiz bir şeyse; Hemen yaparız” diyerek söz veren Başkan Söğüt, başka kurumlarla ilgili konularda da direk telefon açarak sorunun iletilmesini sağladı.

GEZİLERİMİZİ AKSATMIYORUZ

“Seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Pandemi var diyerek söz verdiğimiz bir projeyi aksatmak istemedik, mahallelerimizi geziyoruz. Sadece akşam toplantılarını iptal etmek zorunda kaldık” dedi.

ŞOV DEĞİL, HİZMET İÇİN VARIZ

“Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizler şov değil, şehrine hizmet peşinde koşanlardan olduk. Sorunları yerinde görerek yerinde çözüm üretme gayretindeyiz. Bugüne kadar 10 mahallemizde bu programı gerçekleştirdik. Bunları da devam ettireceğiz” dedi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK PARKI

Barbaros Mahallesi’nin en büyük parklarından biri konumundaki Cevher Dudayev Parkı içinde vatandaşların sorusuna cevap veren Başkan Söğüt, “Kısa süre içerisinde ihaleye çıkıyoruz. Çok güzel bir park olacak. Bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi. Başkan Söğüt ayrıca kentsel dönüşümle ilgili de çalışmaların sürdüğünü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çalışmayı yürüttüklerini belirtti.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler