Haber

Başkan Söğüt, "Aydınlık yarınlarımızın habercisisiniz"

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros İmam Hatip Ortaokulu ve General Edip Bayoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti. Çocuklarla sohbet eden Başkan Söğüt, “Gözlerindeki ışık, kalplerindeki sevgi aydınlık yarınlarımızın habercisi” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde bulunan Barbaros İmam Hatip Ortaokulu ve General Edip Bayoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti. İlk olarak General Edip Bayoğlu İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, Okul Müdürü Bilal Sürücü ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Zor bir dönemde, önemli bir görev üstleniyorsunuz.  Sizlerin talep ve isteklerini karşılamak için her zaman belediye olarak hazırız” dedi.

GÖZLERİNİZDEKİ IŞIK VE SEVGİ

Daha sonra eğitim gören öğrencileri sınıfta ziyaret eden Başkan Söğüt, çocuklardan bir istekte bulunarak, “Maske, mesafe ve temizlik konusunda çok dikkatli olun” dedi. Okulların çocuklarla şenlendiğini belirten Başkan Söğüt, “Sizlerin mutluluğunu ve gözlerinizdeki ışığı görmek, kalplerinizdeki sevgiyi hissetmek bizleri de mutlu ediyor. Bunlar, aydınlık yarınlarımızın da habercisi” dedi.

ÖĞRENCİLERLE KONUŞTU

Başkan Şener Söğüt daha sonra Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Zafer Pınar ile bir araya gelen daha sonra sınıflarda çocukları ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “İnşallah hep birlikte pandemi sürecini atlatıp eğitimde de normale döneceğimiz günleri göreceğiz. Sizlerle birlikte tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler