Haber

Körfez´de Tüm Kurumlarla Pandemiye Karşı Ortak Mücadele

Orjinal Resim

Körfez’de Tüm Kurumlarla Pandemiye Karşı Ortak Mücadele

Yoğun bir mesai harcayarak hastaların iyileşmesi için büyük mücadele veren Körfez Devlet Hastanesi, Körfez Belediyesi ekipleri tarafından günlük olarak dezenfekte ediliyor. Hastane’nin temizlik ve hijyen malzemelerini karşılayan belediye, filyasyon ekibine de personel ve araç desteği sağlıyor.

DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilaçlama ekipleri tarafından, Körfez’de bulunan sağlık kuruluşları koronavirüsle mücadele kapsamında daha temiz ve hijyenik hale getiriliyor. Özellikle hastaların iyileşmesinde büyük rol oynayan Körfez Devlet Hastanesi’nin iç ve dış mekanları, özel olarak hazırlanan, insan sağlığını tehdit etmeyen solüsyonlarla her gün dezenfekte ediliyor.

TEMİZLİK VE HİJYEN MALZEMELERİ BELEDİYEDEN

Bir taraftan dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiren körfez Belediyesi, diğer taraftan sağlık çalışanlarının koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kullanacağı 800 adet box gömlek, 400 adet dezenfektan, 5 bin adet nitril pudralı eldiven, 500 adet siperlik ve 50 adet aqua pack setini Hastane yetkilerine teslim etti.
Yetkililer ve sağlık çalışanları duydukları memnuniyeti ifade ederek, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BAŞKAN SÖĞÜT, “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Koronavirüs vakasının Türkiye’de görüldüğü ilk andan itibaren, Körfez’de gerekli adımları attıklarını ve vatandaşların sağlığının her şeyin üstünde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Mesai mefhumu gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak mücadelede eden sağlık çalışanlarımızın her şartta ve koşulda yanındayız. Hastane koşullarını iyileştirmeye, sağlık çalışanlarımızın taleplerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Körfez ilçemizde, tüm kurumlar iş birliği içerisinde çalışıyor. İnanıyorum ki koronavirüs salgınından birlikte mücadele ederek kurtulacak ve bunu birlikte başaracağız. Tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler