Körfez´de Bozulan Parke Taşları Yenileniyor

Körfez’de Bozulan Parke Taşları Yenileniyor

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki kaldırım ve sokak yenileme çalışmalarını sürdürerek, bozulan parke taşlarını yeniliyor.

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Hafta boyunca devam eden çalışmalar kapsamında bazı mahallelerde bozulan kaldırımlardaki parke taşları yenilendi. Ekipler son olarak Tütünçiftlik’te yaya trafiğinin yoğun olduğu Tuğrul Caddesi’nde yenileme çalışması gerçekleştirdi. Bozuk alan düzenlenerek yayalar için daha elverişli hale getirildi.

TEK TEK TESPİT EDİLİYOR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Hafta sonraları da olmak üzere ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Hem bizlerin tespit ettiği hem de vatandaşlarımız tarafından gelen talepler doğrultusunda çalışma programımızı belirliyor ve kısa süre içerisinde gerekli çalışmayı gerçekleştiriyoruz” denildi.