Haber

Başkan Söğüt, "Yatırımlarımızı Salgına Rağmen Sürdürüyoruz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Yatırımlarımızı Salgına Rağmen Sürdürüyoruz”

Başkan Şener Söğüt, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimini ağırladı. 2021’in Körfez için yatırım yılı olacağını belirten Başkan Söğüt, “Körfez’imizi daha güzel yarınlara ulaştırmak için attığımız her adımla hedeflerimize yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimini makamda ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Orhan Bozkurt ve yönetimine hayırlı olması temennilerinde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de güzel bir birliktelik var. Kurumlar arası, siyasi partiler arası diyalog her zaman açık. Bu birlik ve beraberlik de bizi diğer ilçelere göre bir adım öne çıkarıyor” dedi.

TEK TEK ADIMLARI ATIYORUZ

Körfez’de hayata geçirilen ve geçirilecek projelerle ilgili olarak da bilgiler veren Başkan Şener Söğüt, “Körfez’in dört bir yanında inşa ettiğimiz her yatırımı şehrimizin geleceğine kazandırılan nadide bir eser olarak kabul ediyoruz. Pandemi sürecine rağmen yapacağımız yatırımlar için ihaleleri tek tek gerçekleştiriyoruz. Tabi bir taraftan da salgınla mücadele için gerekli adımları atıyoruz.

YENİ BİR YAŞAM ALANI

Körfez’de 400 dönümlük, kentin en büyük millet bahçelerinden birini hayata geçireceğiz. TOKİ ile birlikte yapacağız bunu. Vatandaşlarımızın güzelce vakit geçirebileceği, gençlerimizin farklı etkinliklerle buluşabileceği ve çocuklarımızın doyasıya eğleneceği bir millet bahçesi olacak. İçerisinde yapacağımız seyir terasları ile de bu güzelliği süsleyeceğiz” dedi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

“Mevcut devam eden projelerimizi tamamladık, yenileri için de ihale sürecine başladık” diyen Başkan Söğüt, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Hereke sahili ve  Körfez İlimtepe Yolu için çalışma başlattık. Özellikle yol tamamlandığında İlimtepe’ye çıkış daha da kolay hale gelecek” dedi. Orhan Bozkurt’ta Başkan Söğüt’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler