Başkan Söğüt´ten Yerinde İnceleme

Başkan Söğüt’ten Yerinde İnceleme
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentin kuzey kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini sahada ziyaret etti, işlerinde kolaylıklar diledi.
Hafta içinde yağmaya başlayan ve Cumartesi akşamı itibariyle de etkisini arttıran kar yağışı sonrası; Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 3 tuzlama aracı, 1 küreme aracı, 1 greyder, 3 pikap, 3 JCB küreme aracı ve 40 personel ile sahadaydı.

PERSONELİ ZİYARET ETTİ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te sahada bulunan ekipleri ziyaret etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ekipler; İlimtepe, Yukarı Hereke ve köyler bölgesinin belirli noktalarında karlı yolları hemen temizledi.

YOLLAR 24 SAAT AÇIK
Kar yağışı ile birlikte ekipler İlimtepe, Kalıcı Konutlar, Yukarı Hereke ve köyler olmak üzere ilçeyi 4 bölgeye ayrılarak çalışma yürüttü. Yetkililer, “Meteorolojinin verdiği bilgi doğrultusunda kar yağışı için hazırdık. Bölgede şu an herhangi olumsuzluk yok. Her türlü önlemimizi aldık” ifadelerini kullandı.