Haber

74 Gün Sonra Cemaatle İlk ´Cuma´

Orjinal Resim

74 Gün Sonra Cemaatle İlk ‘Cuma’

Körfez Belediyesi, 74 gün sonra cemaatle birlikte kılınan Cuma namazı öncesinde ilçe genelindeki 70 cami ve 7 açık alanın girişinde tek kullanımlık seccade, dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi, 74 gün sonra cemaatle birlikte kılınan Cuma namazı için ilçe genelinde belirlenen noktalarda önce dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Körfez Kaymakamlığı tarafından belirlenen 70 cami ve 7 açık alanda tüm çalışmalarını tamamlayan ekipler, sosyal mesafenin ayarlanması için de çizgiler çizdi. Bugün de dağıtılan tek kullanımlık seccadelerini alan, maskelerini takan binlerce Körfezli sosyal mesafeye uyarak saf tuttu.

11 BİN MASKE DAĞITILDI

Körfez Belediyesi, 77 ayrı noktada vatandaşların kullanımı için toplam 11 bin maske, 11 bin tek kullanımlık seccade dağıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca camiler dışında kılınacak açık alanların girişine dezenfekte tüneli koyuldu ve 100 litre dezenfektan kullanıldı.

KÜLTÜR MERKEZİNİN ÖNÜNDE KILDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de cuma namazını vatandaşlarla birlikte Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde kurulan alanda eda etti. Namaz sonrasında da vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, “Şükür hep birlikte Cuma namazını eda ettik” ifadelerini kullandı.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler