Körfez´e Bir Yeni Park Daha

Körfez’e Bir Yeni Park Daha
Körfez Belediyesi, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda mahallelere yeni park ve dinlenme alanları kazandırıyor.

Körfez Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırırken, mevcut parkların da düzenlemesini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde Atatürk Lisesi’nin hemen arka kısmında bulunan park alanında çalışmalar tamamlanma noktasına geldi

ATIL DURUMDAYDI
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi. Daha önce atıl durumda olan parkı revize ederek daha kullanışlı hale getirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımızın talepleri vardı. Projeyi hazırladık ve hemen başladık. Yüzde 90’ı da tamamlandı” dedi.

ÇOK GÜZEL OLACAK
Dinlenme alanları, bitki gösteri alanı ve yeşil tepeler ile yeniden düzenlenecek ve güzel hale getirilecek olan park, özel ışıklandırmalar ile akşam ayrı bir görüntüye bürünecek.