Haber

Şehidimizin Adı Kütüphanede Yaşatıldı

Orjinal Resim

Şehidimizin Adı Kütüphanede Yaşatıldı
2016 yılında Suriye’de şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Bozarslan’ın adı; Körfez Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda kurulan kütüphaneye verildi.

2016 yılında Suriye’de şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Bozarslan’ın adı; Körfez Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda kurulan kütüphaneye verildi. Körfez Belediyesi’nin de desteğiyle İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği ve Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği (KOCKİD) ile vatandaşlar tarafından gönderilen kitaplarla oluşturulan kütüphanenin açılışı dün gerçekleştirildi.

DUALAR EDİLDİ
Açılışa Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, STK temsilcileri, şehidimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası İlçe Müftüsü tarafından dua yaptırıldı.

SONSUZA KADAR YAŞAYACAK
Şehidimizin fotoğraflarının yer aldığı sinevizyon gösterisi sonrasında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Şehitlerimiz bu ülke için canlarını feda ettiler. Hem böyle bir kütüphanenin açılıyor olması hem de bu güzel yere şehidimizin adının verilmesi gerçekten çok anlamlı. Şehidimizin ismi bu kütüphanede sonsuza kadar yaşayacaktır” ifadelerini kullandı.

YAKINLARI DA KATILDI
Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in kısa konuşması sonrasında da protokol üyeleri şehidimizin yakınları ile birlikte kütüphanenin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra kütüphaneyi gezen protokol üyeleri, kütüphanenin açılışında emeği olan STK temsilcilerine de teşekkür etti. Şehidimizin yakınlarına da Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin tarafından Kura’n-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler