Haber

İlimtepe´de Kar Keyfi

Orjinal Resim

İlimtepe’de Kar Keyfi

Okulların tatile girmesine bir de hafta sonu eklenince İlimtepe’de Kartepe’yi aratmayan görüntüler oluştu. Kimi kayak keyfi kimi ise mangal keyfi yaptı. Başkan Söğüt de İlimtepe’de yol çalışmalarını incelerken, ailelerin keyfine ortak oldu.

Körfezliler hafta sonu İlimtepe’de adeta Kartepe’deymiş gibi karın keyfini doya doya çıkardı. Okulların tatile girmesine bir de hafta sonu tatili eklenince, Kocaeli’yi kaplayan kar, aileler için tatil fırsatı doğurdu. Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolları 7/24 açık tuttuğu İlimtepe yolunda herhangi bir aksaklık yaşanmazken, Körfezliler de ilçenin üst kesimlerine rahatça ulaşım sağlayabildi.

BEYAZA BÜRÜNDÜ

Her yıl olduğu gibi kar yağışı sonrasında adeta beyaz gelinliğine bürünen İlimtepe, vatandaşların uğrak noktası oldu. Beyaza bürüne dik yokuşlarda vatandaşlar kayak keyfi yaşarken, kimi aileler ise ateş yakarak keyiflerini ikiye katladı. Adeta Kartepe’den görüntülerin yaşandığı İlimtepe’de vatandaşlar bol bol da fotoğraf çektirdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI
Körfez Belediyesi’nin kar timlerinin şehrin üst noktalarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacı ile bölgeye giden Başkan Şener Söğüt de eğlenceye ortak oldu. Başkan Söğüt, gençlerle ve büyüklerle sohbet etti, çocuklarla da kartopu oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı İlimtepe’de vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Söğüt, vatandaşların daveti sonrasında ateş başında sohbete de katıldı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler