Haber

Başkan Söğüt, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi’nde altyapı sonrası devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi’nde altyapı sonrası devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı sonrasında asfalt serimi tamamlanan cadde ve sokaklardaki kaldırım ve parke yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Şener Söğüt, vatandaşlarla da sohbet etti.

ZOR VE ZAHMETLİ
Altyapı çalışmalarını zor ve zahmetli olduğunu bildiğini belirten Başkan Söğüt, “İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz yoğun çaba ve gayret gösterdi. Bizler de kendi ekiplerimizle destek verdik. Zaman zaman da gerek hava şartları gerekse diğer koşullardan duraksamalar oldu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Güney, Fatih, Barbaros ve Çamlıtepe Mahallemizde büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Kirazlıyalı ve Hacı Osman Mahallesi’nde ekipler çalışma yürütüyor. Çamlıtepe Mahallemizde şimdi kaldırımları güzelleştiriyoruz. Zor ve zahmetli oldu ama Körfez’in geleceği için de bunu yapmamız gerekiyordu” dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler