Hereke Sahili´ne Küçük Dokunuşlar

Hereke Sahili’ne Küçük Dokunuşlar
Hereke’de adeta cazibe merkezi haline gelen sahil parkında kötü görüntüye yol açan halı sahanın kaldırılması sonrasında alandaki düzenleme çalışması da hız kesmeden devam ediyor.

Hereke’de adeta cazibe merkezi haline gelen sahil parkında kötü görüntüye yol açan halı sahanın kaldırılması sonrasında alandaki düzenleme çalışmaları devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hereke’de hayata geçirilen sahil projesi, vatandaşların talepleri ve yenileme çalışmaları ile daha da güzel hale getirilyor.

ÇEVRESİ DÜZENLENDİ
Sahilin bütünlüğünü bozan kapalı sahanın da kaldırılması ile daha güzel bir görünüme kavuşan sahil bandında, yenileme çalışmaları kapsamında bir küçük saha yapıldı ve etrafında peyzaj düzenlemesi başlatıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.