Başkan Söğüt, "Sevginin Gücü Engellenemez"

Başkan Söğüt, “Sevginin Gücü Engellenemez”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede eğitim veren özel kurumları ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede eğitim veren özel kurumlar, Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu, Özel Verimli Rehabilitasyon Merkezi ve Gülünce Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ile birlikte okulları ziyaret eden Başkan Söğüt, ilk olarak okul yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Özel Eğitim Kurumları’nda eğitim gören çocuklarla da sohbet eden Başkan Şener Söğüt, “Hizmet etmekten gurur duyduğumuz, her zaman yanında olduğumuz kıymetli evlatlarımızı eğitim gördükleri okullarında ziyaret ettik. Desteklerimizle her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çocuklarla sohbet etti, oyun oynadı.