Doç. Dr. Oğuzhan Aydın´dan Başkan Söğüt´e Ziyaret

Doç. Dr. Oğuzhan Aydın’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TRT’de gündüz kuşağı programında da konuşmacı olarak yer alan Doç. Dr. Oğuzhan Aydın’ı ağırladı. Aydın ile birlikte beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Söğüt, ziyaret dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Ziyarette Başkan yardımcısı Osman Yurt ve Meclis üyesi Kadir Alçık da yer aldı.

GÜZEL İZLER BIRAKTI
Başkan Söğüt, “Oğuzhan Aydın hocamızı birkaç kez düzenlediğimiz kültür-sanat etkinliklerinde ağırladık. Gerçekten gönlü ve derin bilgisi ile bizlerde güzel izler bıraktı. Bugün de bizleri ziyareti mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Aydın da Başkan Söğüt’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız şehri güzelleştirirken, gönülleri de güzelleştiriyor” dedi.