Körfez´de Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Körfez’de Mezarlıklarda Bayram Temizliği
Körfez Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ziyaretlerini rahat ve daha huzurlu bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için tüm mezarlıklarda bakım çalışmalarına başlattı.

Körfez Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, şehir merkezinde bulunan mezarlıklarda bakım ve düzenleme çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması ile birlikte mezarlık içlerindeki yabani otlar temizlenirken, kurumuş dallar da toplandı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Mezarlıklarda gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha iyi bir ortamda gerçekleştirileceğini ifade eden yetkililer, “Mezarlık içerisinde ve çevresindeki yabani otların ziyaret sırasında vatandaşlarımıza rahatsızlık vermemesi için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.