Körfez´de Dere İçleri Temizleniyor

Körfez’de Dere İçleri Temizleniyor
Körfez Belediyesi ekipleri, kent genelinde olduğu gibi İSU ekipleri koordineli bir şekilde dere içlerinde de temizlik çalışması yürütüyor.

Körfez Belediyesi ekipleri, kent genelinde olduğu gibi İSU ekipleri ile koordineli bir şekilde dere içlerinde de temizlik çalışması yürütüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hereke bölgesindeydi.  Burada dere içlerine inen ekipler, oluşan bitki örtüsünü ve atıkları topladı.

BİRLİKTE ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
Kepçe yardımıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında ekipler dere içlerindeki kötü görüntüyü de önledi. Koku oluşmasını da engelleyen çalışmayla ilgili konuşan yetkililer, “İSU ekiplerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.