Haber

Körfez´de Resul Aydemir Coşkusu

Orjinal Resim

Körfez’de Resul Aydemir Coşkusu
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Konserleri, Resul Aydemir ile devam etti. Rap müziğin sevilen ismi Aydemir konserinde gençler doyasıya eğlendi.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Konserleri, Resul Aydemir ile devam etti. Tütünçiftlik Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere katılım yoğun olurken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz da izleyenler arasındaydı. Saat 21.00’de başlayan konser ile birlikte alanı dolduran müzikseverler rap müzikle coştu.

DOLU DOLU BİR YAZ OLUYOR
Konserde sahneye çıkan ve Resul Aydemir’e Körfez’in silüetinin yer aldığı plaket ve pişmaniye takdim eden Başkan Şener Söğüt, “Körfez yine bu akşam çok güzel. Resul kardeşim de hem şarkıları ile hem de sahne performansı ile sizlere unutulmaz bir gece yaşatıyor. Bu yaz kültürel faaliyetlerimiz açısından dolu dolu geçiyor. Sevilen şarkıcılarımızı sizlerle buluşturuyoruz.

KÖRFEZLİLER COŞTU
Sahillerimizde farklı etkinlikler yapıyoruz. Sahne Senin programı ile genç yeteneklerimize de sizlerle buluşturuyoruz. Sizdeki bu coşku ve hareketlilik bizleri motive ediyor. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Başkan Söğüt’ün konuşması sonrasında performansını devam ettiren Resul Aydemir, alanı dolduran Körfezlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler