Başkan Söğüt Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Başkan Söğüt Asfalt Çalışmalarını İnceledi
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İlimtepe yolunda yürütülen asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi, saha personeline tatlı ikramında bulundu.

Alt yapıdan üst yapıya kadar birçok çalışmanın yürütüldüğü Körfez’de, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda da gerekli adımlar Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından atılmaya devam ediyor. Bu bağlamda, İlimtepe Mahallesi’ne ve köylere ulaşımı sağlayan İlimtepe yolunda, Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi çalışmalarına başlandı.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN TATLI İKRAMI
Gün boyu ve gece geç saatlere kadar devam eden asfalt serim çalışmalarını, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te teknik ekibiyle birlikte yerinde inceledi. Çalışmaları yürüten saha ekibinden de çeşitli bilgiler aldı. İşçilerle uzun uzun sohbet eden Söğüt, daha sonrasında ise tatlı ikramında bulundu.