Haber

Başkan Söğüt´ten Köylere Ziyaret

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Köylere Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi Toplantıları kapsamında Körfez’in köylerindeydi. Muhtar ve birim müdürleri ile birlikte köyleri karış karış gezen Başkan Söğüt, eksikleri yerinde gördü, vatandaşların taleplerini dinledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi Toplantıları kapsamında Kutluca, Sevindikli, Dereköy ve Belen mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarları ile birlikte her noktayı karış karış gezen Başkan Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, birim müdürleri, meclis üyeleri Fevzi Canbaz ile Eyüp Öztürk, Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk eşlik etti. Köylerde incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti.

GEZDİ, İNCELEDİ, TALİMAT VERDİ
Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk’le vatandaşların ilettiği noktalardaki eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, çözümü müdürlerle birlikte yerinde üretti ve gerekli talimatları da verdi.

ÇÖZÜMÜ YERİNDE ÜRETİYORUZ
Ziyaret esnasında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Mahallelerimizin eksikliklerini, gözümüzden kaçan yapılması gereken çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Muhtarımızın da tespit ettiği noktalar vardı ve oraları gezerek çözümü yerinde üretiyor. Attığımız her adımı kayıt altına alıyoruz ve gelinen süreci de değerlendirerek ne durumda olduğunu görüyoruz. Sonra da muhtarımıza geri dönüş yapıyoruz” dedi.

 

 

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler