Körfez Zabıtası´na Eğitim Verildi

Körfez Zabıtası’na Eğitim Verildi
Körfez Belediyesi, personeline yönelik eğitimleri sürdürüyor. Son olarak Zabıta Müdürlüğü ekiplerine koordineli çalışmaya yönelik eğitim verildi.

Körfez Belediyesi, personeline yönelik eğitimleri sürdürüyor. Son olarak Zabıta Müdürlüğü ekiplerine yönelik eğitim verildi. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında; İl Afet Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri, “"Koordineli Çalışma ve Büyük Kazalarda Olay Yeri Yönetimi" konulu eğitim verdi.

EĞİTİMLER SÜRÜYOR
İl Afet Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri Bülent Demir ve Mustafa Serbest, yapılması ve uyulması gereken konular hakkında bilgiler aktarırken, görsel ve kısa filmlerle de görevli personele bilgiler aktardı. İki saat süren eğitim, soru-cevap şeklinde devam etti.