Haber

Körfez´de Âşıklarla Türkü Dolu Gece

Orjinal Resim

Körfez'de Âşıklarla Türkü Dolu Gece
Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Âşıklar Gecesi düzenledi. Âşıklar söyledikleri türküler ile dinleyenleri diyar diyar gezdirirken, atışmaları da ilgi ile izlendi.

Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aşıklar Gecesi düzenledi. Esentepe Mahallesi'nde bulunan Aşıklar Çadırı'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLGİ İLE İZLENDİ
Aşık Erol Ergani'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; Aşık İhsan Yavuzer, Aşık Abdullah Çayıroğlu, Aşık Muhsin Özkılıç, Aşık Habip Omurca ve Şair Seyrani sazları ve sözleri ile renk kattı.  Körfez Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanan geceye katılım hayli fazla olurken, aşıkların atışması da ilgi ile izledi.

BAŞKAN SÖĞÜT'E TEŞEKKÜR
Başkan Yardımcısı Osman Yurt, aşıklık geleneğini yaşatmak adına bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtirken, Aşık Erol Ergani de Körfez Belediyesi'ne teşekkür etti. Ergani, Başkanımız Şener Söğüt'e teşekkür etmek istiyorum. Kendisi gerçekten böyle güzel bir otağda sizlerle buluşmamızı sağladı dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler