Körfez´de ´Eğitim Desteği´ Başvuruları Başladı

Körfez’de ‘Eğitim Desteği’ Başvuruları Başladı

Körfez Belediyesi’nin üniversite öğrencileri için yapacağı 2022-2023 yılı eğitim dönemini kapsayan eğitim desteği başvuruları 22 Ocak’a kadar internet üzerinden gerçekleştirilecek. Eğitim desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler,  22 Ocak’a kadar www.korfez.bel.tr  adresinden başvuru yapabilecek.

2 BİN TL’LİK DESTEK
Eğitim desteği kapsamında 2022-2023 eğitim yılında herhangi bir üniversitenin Lisans bölümünü kazanarak ilk kez kayıt yaptırıp aktif olarak eğitim gören 1. sınıf öğrencilerine eğitim süresince, bir kez tek seferde 2.000 TL eğitim desteği sağlanacak

İŞLEMLER İNTERNET ÜZERİNDEN
Eğitim desteğinden; Devlet üniversiteleri ile Türkiye de bulunan vakıf üniversitelerine tam burslu olarak yerleşen kendisi ve ailesi Körfez’de ikamet eden,  22 yaşından gün almamış öğrenciler faydalanabileceklerdir. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından sonuçlar  ve ödeme tarihleri  www.korfez.bel.tr  adresinden açıklanacaktır.