Körfezli Karateciler Ligde Zirveye Çıktılar

Körfezli Karateciler Ligde Zirveye Çıktılar
Bursa da yapılan ve 4 ay 4 etap şeklinde süren İller Arası Karate Ligi’nde Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü alt yapı sporcuları zorlu rakipleri arasından çıkarak lig sıralamalarında zirvede yerlerini aldılar.

MADALYALAR KÖRFEZ’E GELMEYE DEVAM EDECEK
Diğer illerden gelen ve köklü geçmişe sahip kulüplerin sporcularının arasından derece yapan Körfezli karateciler önemli bir başarıya imza attılar. Başarıların her branşta olduğu gibi karatede de artarak devam edeceğini söyleyen kulüp yöneticileri ve antrenörleri kendilerine her zaman destek ve katkı veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e de teşekkür ederek “Başkanımızın desteği ve verdiği imkânlarla sporcularımız önemli başarılar kazanıyorlar. Bölgesel ve Türkiye genelinde aldığımız başarılar ile Körfez’in adını ve kulübümüzün bayrağını gururla temsil ediyoruz. Başarılarımız artarak devam edecek madalyalar Körfez’e gelmeye devam edecek” dediler.

3 birinci, 4 ikinci ve 3 üçüncü

Birinciler:

Esmanur Hümeyra Eraslan (2011/36 kg)

Hilmi Metehan Toker (2013/40 kg)

Leylanur Yıldırım (2011/32 kg)

İkinciler:

Neslişah Yıldırım (2011/40 kg)

Kübra Kılınç (2012/30 kg)

Kağan Berk Bektaş (2012/30 kg)

Öykü Ece Bozukluhan (2009/44 kg)

Üçüncüler:

İbrahim Halil Tuken (2012/30 kg)