Haber

Başkan Söğüt Pusula Düğünce Derneği´ni Ağırladı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt Pusula Düğünce Derneği’ni Ağırladı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Savaş Akpolat ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Savaş Akpolat ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda misafirperverliğinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür eden Pusula Düşünce Derneği Pusula Düşünce Derneği Başkanı Savaş Akpolat, “Hem sizlerle bir araya gelmek, hem de umre sonrasında ziyaret etmek istedik. Bugün bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz” dedi.

ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ
Başkan Şener Söğüt de ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, “Bu kent için, ülke için hizmete gönüllü olmuş sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı faaliyetler beni mutlu ediyor. Pusula Düşünce Derneği de bunlardan bir tanesi. Vatanı, milleti için, geleceğimiz olan gençlerimizin geleceği için azimle çalışan, milli değerlerden vazgeçmeyen STK’larımızla yol yürümek, bizlere de güç veriyor.

DERDİMİZ, MİLLETİMİZE HİZMET
Bizim derdimiz dünde, bugünde, yarında milletimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek. Bugünde bu düşünceye yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra ilçede hayata geçen ve geçirilecek projelerle ilgili de dernek üyelerine bilgiler verdi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler