Haber

Körfezliler Sabah Namazında Buluştu

Orjinal Resim

Körfezliler Sabah Namazında Buluştu
İsveç’te Türk Konsolosluğu önünde Kur-an’ı Kerim yakılmasına tepki olarak Körfezliler sabah namazında camilerde buluştu.

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla yurt genelinde olduğu gibi Körfez’de de tüm camilerde sabah namazı vaktinde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Fatih Mahallesi Körfez Camii’nde sabah namazını kıldı.

TÜM DİNLERE KARŞI SUÇ
Namaz çıkışında cemaatle sohbetinde de İsveç’te yaşanan olayı lanetleyen Başkan Söğüt, “Kur'an-ı Kerim'i bilmeyen, tanımayan insanlar, ona düşmanlık etmekten çekinmiyor. Keşke tanısalar, Kur'an-ı Kerim'i açıp okusalar. Kuran-ı Kerim’in yakılmasına izin verilmesi tüm dinlere ve inanç hürriyetine karşı bir tehdittir.

ASLA KABUL EDİLEMEZ
Müslümanları hedef gösteren ve kutsal değerlerimize hakaret eden bu İslam düşmanı provokatif eyleme ifade özgürlüğü adı altında izin verilmesini hiçbir şekilde kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı. Namaz sonrasında da camiye gelen vatandaşlara simit çay ikramında bulunuldu.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler