Haber

Körfez İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Orjinal Resim

Körfez İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde hem cami cemaatiyle hem de çevre esnafla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde hem cami cemaatiyle hem de çevre esnafla bir araya geldi. Ziyaretlere ayrıca AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez Belediyesi meclis üyeleri de katıldı. İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Camii’nde cemaatle bir araya gelen Başkan Söğüt ve Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti.

ÖNEMLİ HİZMETLER HAYATA GEÇTİ

Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla sohbetinde AK Parti’nin 19 yılda Türkiye’de önemli bir dönüşüme imza attığını belirterek, “AK Parti ile ülkemiz demokrasiden sağlığa, eğitimden adalete, güvenlikten ekonomi, ticaret, üretime kadar her alanda şaha kalktı. İnşallah kutlu yolcuğumuzda milletimizin desteği ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

BU KENTİN HİZMETKARIYIZ

Başkan Şener Söğüt de vatandaşlarla sohbetinde Körfez’e daha iyi hizmet adına gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizler bu kentin hizmetkarlarıyız. Göreve geldiğimizde omuzlarıma aldığımız sorumluluğun farkındaydık ve en iyi yapma gayreti içerisinde olduk. Aldığımız hizmet sancağını daha yukarıya çıkarmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler