Başkan Söğüt´ten 10 Ocak Mesajı

Başkan Söğüt’ten 10 Ocak Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı, basın mensuplarının gününü kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum” diyen Başkan Söğüt, tarafsız ve ozgur basının demokratik, s¸effaf   ve gelis¸mis¸ devletlerin onemli guc¸lerinden biri olduğunu vurguladı.

BASIN TOPLUMUN AYNASIDIR
Başkan Şener Söğüt, “Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır. Bu vesileyle, İlimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.