Haber

Körfez´de Çölyak Hastalarına Destek

Orjinal Resim

Körfez’de Çölyak Hastalarına Destek
Körfez Belediyesi, sadece glutensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastalarına desteğini sürdürüyor. İlçedeki çölyaklılara, glutensiz gıdaların alımında kullanılmak üzere gıda kartı verildi.

Körfez Belediyesi, sadece glutensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastaları için önemli bir hizmete imza attı. Daha önce belirli periyotlarda çölyak hastalarına özel gıda kolisi desteğinde bulunan Körfez Belediyesi, şimdi de onların istedikleri ürünleri almalarına olanak sağlamak adına anlaşmalı yerlerde geçerli gıda kartları verdi.

YILDA 4 DEFA YAPILACAK
Yılda 4 defa yapılacak yardımda, kartlara belirli bakiye yüklenecek ve çölyaklı bireyler belli noktalarda gıdaya doğrudan ulaşabilecekler. Çölyaklı bireylerle belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “En başından beri çölyakı tanıma ve farkındalık oluşturmak konusunda yanınızda olduk; bundan sonra da bu çalışmaları hassasiyetle sürdüreceğiz.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR
Glütensiz ürünlerin maliyetini biliyoruz bu nedenle yanınızda durmaya ve bir nebze olsun destek sunmaya çalışıyoruz. Şartlar ne olursa olsun glütensiz ürünlere erişiminizi sağlıyoruz ve tedarik etmeye devam edeceğiz. Ben kişisel olarak glütensiz yaşamı bir zorunluluk olarak değil; sağlıklı yaşamın anahtarı olarak görüyorum’ ifadelerini kullandı.

GLUTENSİZ YİYECEKLER
Toplantıda söz alan çölyak hastaları ise verilen desteklerden dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan çölyaklı bireyler ve ailelerine de meyve suyu ve glütensiz yiyecekler servis edildi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler