Körfez´de Halk Pide 4,5 TL´den Satılacak

Körfez’de ‘Halk Pide’ 4,5 TL’den Satılacak
Körfez Belediyesi tarafından Halk Ekmek Üretim Tesisi'nde üretilecek olan Ramazan Pidesi’nin fiyatı belli oldu. 330 gramlık pide, 4,5 TL’den satılacak.

Körfez Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ucuz ve kaliteli' pideyi de vatandaşlara sunmayı sürdürecek. Her gün 10 bin ekmeğin üretildiği tesiste 250 gram ekmek 2.25 TL’den satışa sunulurken, ramazan ayı boyunca üretilecek pidenin de fiyatı belli oldu. Tesiste 330 gramlık pide, 4,5 TL’den satılacak.

SAYILARI ÇOĞALTILIYOR
Hereke, Yukarı Hereke, İlimtepe ve Kışladüzü’nde de vatandaşların talepleri sonrasında satış noktalarının çoğaltıldığı Körfez’de, satış noktası da 20’ye yaklaştı. Halk Ekmek Üretim Tesisi’nde üretilen ekmek ve pideler, ana satış ofisi dışında satış noktalarında da vatandaşlara ulaştırılacak.