Körfez, Mahyalar İle Işıldadı

Körfez, Mahyalar İle Işıldadı
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Körfez, ışıklı mahyalar ile süslendi. Körfezliler Ramazan ayını mahyada yazan, “Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan” yazısı ile karşıladı.

Ramazan ayının gelmesine ile birlikte Körfez Belediyesi de kentin bir çok noktasından görünen Kuzey Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nin minarelerinin arasına ışıklı mahya asarak güzel bir görünüm oluşturdu. Dün itibari ile ışıklandırılan mahyalar, Körfezlileri, ““Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan” yazısı ile karşıladı.

BEĞENİ TOPLADI
Kentin bir çok noktasından görünen mahyalar ile kent adeta ışıl ışıl bir görünüme kavuşturulurken, vatandaşlardan da büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, “Ramazan ayına nihayet kavuştuk belediyemizin de bu aya özel çalışmaları da ilçemize ayrı bir hava katıyor” ifadelerini kullandı.