Haber

Başkan Söğüt, STK Temsilcileriyle İftarda Buluştu

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, STK Temsilcileriyle İftarda Buluştu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yenilenen Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşları ile iftarda bir araya geldi. Başkan Söğüt, “Sivil toplum kuruluşlarımız bizim gözümüz, kulağımız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları ile iftar programında bir araya geldi. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilk olarak konuşan Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, “Bugün her günden daha fazla birlikteliğe ihtiyacımız olduğu günde bir aradayız. Bizler bir arada olduğumuz sürece bu ülke ebediyen payidar kalacaktır” ifadelerini kullandı. Akın’ın ardından kürsüye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt geldi. Başkan Söğüt de birlik beraberlik vurgusu yaparken, 2 yıl aradan sonra bir arada iftar açmanın mutluluğunu ifade etti.

BİR ARADA OLMAYI ÖZLEMİŞİZ
Başkan Söğüt, “İki yıldır bir arada olmayı, birlikte iftar yapmayı, aynı sofrayı paylaşmayı çok özlemiştik. İlçemizin, ülkemizin tüm renkleri ile bir aradayız. Biz ülke olarak güzelliğimizi de buradan alıyoruz. Anadolu’nun bütün güzelliklerini, geleneğini ve göreneğini Körfez’de yaşamış oluyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız şehrimize, ülkemize, insanlarımıza büyük bir katkı sunuyor.

EN ÖNEMLİ KİLİT TAŞLARI
Devlet-millet kaynaşmasının en önemli aktörlerinden birisi sivil toplum kuruluşlarımız. STK’larımız olmasa ne kadar güçlü devlet olursanız olun asla hedeflerinize ulaşamazsınız. Bugün hiçbir menfaat beklemeden, karşılık beklemeden onlarca STK temsilcimizle birlikte hizmet etmenin şerefini yaşıyoruz. STK’larımız güçlü medeniyetimizin yok olmaması için en önemli kilit taşlarından birisidir.

NİKÂHLAR GÜNDÜZ ÜCRETSİZ OLACAK
İlçemizde birçok projeyi hayata geçirdik, geçirmeyi de sürdüreceğiz. Bugün buluştuğumuz Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ni de ufak dokunuşlarla bu hale getirdik. İlçemize yakışır bir hal aldı. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu salonda nikâh cemiyetlerimizi hafta sonu gündüz ücretsiz bir şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Şener Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin konuştu. Bilgin, “Bu güzel iftarda bizleri bir araya getiren Başkanımıza teşekkür ediyorum. İbadet ve arınma ayındayız. İnanıyorum ki Ramazan’da kalp kırmadan, gönülleri kazanarak ibadetlerimizi yerine getirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler