Haber

Kirazlıyalı´ya Modern Spor Tesisi

Orjinal Resim

Kirazlıyalı’ya Modern Spor Tesisi
Kirazlıyalı’da bulunan Mustafa Özmet Spor Tesisi, yenileniyor. Başkan Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi; “Kirazlıyalılı gençlerimiz için bu tesisi yeniden inşa ederek modern bir hale getireceğiz” dedi.

Körfez Belediyesi, Kirazlıyalı'da bulunan Mustafa Özmet Spor Tesisini yeniden inşa ediyor. Yetersiz gelen mevcut yapı açık sahası ile ihtiyaca cevap veremeyen tesisteki çalışma kapsamında önce sahanın üstü kapatılacak. Gençlerin 12 ay boyunca spor yapmasına olanak sağlayacak çalışma kapsamında mevcut idari yapı da yenilenecek.

YETERSİZ KALIYORDU
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir ile birlikte alanda incelemelerde bulundu. Tesisi adeta yeniden inşa edeceklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Gençlerimizin bizden kapalı saha talebi vardı. Buradaki tesisimizde açık saha vardı ve sadece yaz aylarında kullanılabiliyordu.

GENÇLER İSTEDİ
Bizler de Mustafa Özmet Spor Tesisini hem yenileyelim dedik hem de mevcut sahanın üstünü kapatalım istedik. Arkadaşlarımız projeyi çalıştı, güzel de bir proje oldu. Şimdi hızlı bir şekilde çalışmayı yürütüyoruz. Kısa süre içerisinde de tamamlayacağız ve gençlerimizin 12 ay boyunca kullanabilecekleri tesisi hayata geçirmiş olacağız” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler