Haber

Körfez´de Ramazan Çocuklar İçin Ayrı Güzel

Orjinal Resim

Körfez’de Ramazan Çocuklar İçin Ayrı Güzel
Körfez Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenleyerek ramazan coşkusunu daha da yukarıya taşıyor.

Körfez Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenleyerek ramazan coşkusunu daha da yukarıya taşıyor. Mustafa Karataş, Serdar Tuncer, Mustafa Karataş, Ömer Tuğrul İnançer gibi önemli isimleri Ramazan akşamlarında Körfezlilerle buluşturan Körfez Belediyesi, çocukları da unutmuyor.

MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI
Hacivat Karagöz, meddah, gölge oyunu, Keloğlan, Nasrettin Hoca, Aşuk-Maşuk ve kukla gösterileri Ramazan ayı boyunca cuma ve cumartesi akşamları iftardan hemen sonra Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İlk günün konuğu olan Başkan Söğüt, sahnede doyasıya eğlenen çocukların mutluluğunu paylaştı.

GÜLÜMSEMENİZ EKSİLMESİN
Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programda çocuklarla bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Sizleri burada mutlu ve eğlenirken görmek bizleri de mutlu ediyor. Yüzünüzdeki gülümseme hiç eksilmesin” ifadelerini kullandı. Salonu dolduran minikler, doyasıya eğlendi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler