Haber

Piknikçilere müjde; Doğalgazlı Mangal Üniteleri

Orjinal Resim

Piknikçilere müjde; Doğalgazlı Mangal Üniteleri
Körfez Belediyesi, sahil bandında bulunan piknik alanlarına doğalgazlı mangal üniteleri yerleştiriyor. Bunun için ilk adımı Yarımca Sahili’nde atıldı.

Körfez Belediyesi, sahil bandında bulunan piknik alanlarına doğalgazlı mangal üniteleri yerleştirmek için çalışma başlattı. Klasik taş mangal (barbekü) düzenekleri bulunan Yarımca ve Tütünçiftlik sahilinde vatandaşlar koku ve duman dolayısıyla özellikle yaz aylarında şikâyette bulunuyordu.

İLKİ YARIMCA SAHİLİNDE
Yarımca ve Tütünçiftlik sahilinde 10 kişinin aynı anda pişirme işlemi yapabileceği doğalgazla çalışan mangal ünitelerinin ilki Yarımca’da kuruluyor. Başkan Söğüt de ünitenin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarındaki duman ve kokudan dolayı bizlerden talepleri vardı.

KOLAYLIK OLACAK
Bu proje ile sahile gelen aileler başlarında özel görevlilerinin bulunduğu mangalda etlerini pişirecek. Vatandaşımız için de büyük kolaylık olacak. Sırası geldiğinde etlerini pişirecek, görevli arkadaş da yardımcı olacak. Ondan sonra temizlenerek bir sonraki vatandaşımız kullanacak” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler