Haber

Kentsel Dönüşümde Her Adımı Birlikte Atacağız

Orjinal Resim

Kentsel Dönüşümde Her Adımı Birlikte Atacağız
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde teravih sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Her akşam bir mahallede teravih namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, son olarak Barbaros Mahallesi Yavuz Camii’ndeydi. Namaz sonrasında da mahallede bulunan kıraathanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, kentsel dönüşüm noktasında atılan adımlarla ilgili de vatandaşlara bilgi verdi.

ÇALIŞMALAR YAPILDI
Bölgenin 2013 yılında riskli alan ilan edildiğini belirten Başkan Söğüt, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarının yetkisi Büyükşehir Belediyemize verildi ve onlar da bölgede çalışma yaptı. Tahir Büyükakın başkanımız bölgeye ve soruna gerçekten hakim. Attığı adımlar için de kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Hak sahipleri belirlendi, görüşmeler de en kısa süre içerisinde başlayacak. Süreci birlikte yöneteceğiz. Her adımı da birlikte atacağız. Barbaros Mahallesi'nin dönüşümü için TOKİ Derince ve Körfez arasında 534 konut ve iş yeri yapacak” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt vatandaşlardan gelen soruları da cevapladı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler